joi, 24 aprilie 2008

Intalnire de gradul 3

Il cunosti pe net. Dupa o munca de lamurire de aproape o zi ii scapi numarul de telefon si organizezi o intalnire pentru ora 20.00. Nu e nici o ora prea tarzie si nici prea devreme ca sa ti se observe micul monstru ce ti-a aparut azi in ciuda eforturilor tale de a-l starpi cu masti. Un dus inspumat, uleiuri parfumate si mult fard..Cam acestea sunt principalele cuvinte care-ti trec prin minte inainte de ora mult asteptata.
Culmea e ca nu-ti sta bine parul, placa nu mai indreapta ca altadata, fardurile nu mai acopera, genele se lipesc, s-a terminat bateria telefonului si pe deasupra realizezi ca nu ai nici cea mai mica idee cu ce sa te imbraci. stresul nu ar fi atat de mare daca nu ai mai avea la discpozitie doar 30 minute. O spuma fixativa, un fond de ten nou si o rochita cu care niciodata nu dai gres si gata! Esti pregatita sa dai ochii cu printul cibernetic. Cu emotiile pornesti si pe usa:
"Daca nu ma place?"
Prima impresie e intotdeauna buna. Urci in masina si nu-l vezi prea bine. La primul suc insa incepi sa ii observi defectele. Daca tu iti faceai griji pentru unul, ei bine el are un sanctuar de monstri pe ambii obraji. E cam scund si are freza turtita. Nici camasa nu i se potriveste. La al doilea suc realizezi ca nici prea istet nu e.Misoginitatea e punctul sau forte, iar modestia a scos-o de mult din vocabular.
Asadar, dupa un "keep in touch" te-ndrepti cu pasi repezi spre casa, destul de dezamagita, insa cu speranta ca vei scapa usor de el...pentru ca ultimii trei te hartuiesc i azi...
Te bagi in pat si ridicand receptorul ii raspunzi vocii zglobii din telefon:" E dragut...are un Passat...".

Niciun comentariu: