luni, 21 aprilie 2008

"Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul"

Inca un pas si ai ajuns. Mergand apasat pe holul ce face trecerea in cel mai luminos "Oras al distractiei" esti intampinat de 5 bodyguarzi destul de grasuni pentru o astfel de meserie dar suficient de prosti pentru asa ceva. Lumina difuza, bautura scumpa si house. Cam asa arata o seara de vineri dintr-un oras nu prea cunoscut dar frumos din Nordul Moldovei. Ora 1.00 aduce momente de neuitat.
Dupa un "La multi ani" cantat cu multa veselie si pricepere te trezesti cu-o manea de pe vremea lui Iliescu ce te indeamna mai intai la somn , iar, mai apoi iti trezeste o stare de nervi de-ti vine sa pleci imediat.La cateva mese in dreapta ta cineva te urmareste atent. Nu-ti indrepti privirea pentru ca oricum nu te intereseaza .Insa dedicatia pe care un Dj necunoscut romanilor o rosteste ca fiind pentru tine de la domnii din dreapta te face sa te uiti. Mare lucru nu poti observa pentru ca se vad doar 3 burti, gigantice, acoperite cu tricouri negre, nespalate dar inscrise cu un FBI auriu.
Dincolo de aceasta imagine , pe ringul de dans se aduna tot mai multe persoane. "Of, viata mea" are un succes imens.Cu fustele lungi si albe, cu parul desprins si cu cercei rotunzi de aur, tigancile isi flutura decolteurile deasupra unor tineri abia iesiti de sub aripa protectoare a mamei.
Nu e o atmosfera pe care ti-o doresti asa ca o simpla nota de plata te indeamna spre iesire. Aici..nimic surprinzator. Bodyguarzii, impreuna cu alte 6 persoane privesc foarte amuzati cum un "baiat de bani gata" il bate pe un altul, mai saracacios imbracat, venit si el sa se distreze intr-o seara de vineri , cu prietenii. Motivul certei este unul singur: cel sarac i-a murdarit sacoul de sange "baiatului cu A6", dupa ce a primit un pumn in nas chiar de la acesta. Raca mare. Ca doar nu i-a platit tata sacoul ca sa i-l murdareasca un "oarecare".
Nici aici nu e o imagine cu care iti doresti sa adormi si intr-un val de furie si de soc totodata te trezesti intreband de ce nu se baga bodyguarzii. Raspunsul il primesti imediat, razand chiar : "Nu se bat in club ci in fata lui".Asa e dom'le bodyguard..bravo...Vorba lui Badea: TRAIM IN ROMANIA si asta ne ocupa tot timpul.

Niciun comentariu: