miercuri, 26 martie 2008

Vox pop - Jurnalist dupa imprejurari

Intr-o discutie purtata asupra “jurnalistului tonomat” am observat care sunt parerile vizavi de spusele presedintelui Basescu.E de prisos sa mai spun ca pornind in aceasta discutie nu am specificat celor trei persoane ca studiez jurnalismul.In mod normal parerile sunt impartite insa toate duc la acelasi lucru: ca exista coruptie in toate domeniile si cu atat mai mult in jurnalism. Multi ii condamna pe jurnalisti dar cea mai mare parte dintre cetatenii Romaniei ii inteleg pentru ca in tara noastra situatia cetatenilor este precara si fiecare incearca sa castige un ban pentru a trai.
Nu se mai pune problema daca e un ban castigat cinstit sau nu...


Asistent social: “Nu stiu de ce au atat de mult impact spusele presedintelui pentru ca oricum toata lumea stie ce peste tot este coruptie si toti muncesc, mananca, scuipa..in functie de bani »


Studenta Medicina: “Macar jurnalistii ar trebui sa fie corecti ca si asa in toate domeniile totul se face pe bani si ar trebui ca macar ei si avocatii, procurorii etc. Ar trebui sa dea dovada de
o buna credinta in tara noastra” .

Agent vanzari: “Pana la urma si ei sunt oameni. Totul porneste de la salariile mici pe care le au. Daca ar fi platiti mai bine poate ar fi altfel..Asa e peste tot. De asta e romanul corupt”.

Niciun comentariu: